• Dé prijsvergelijker
  • 46.935 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Pampers Active Baby Dry Maat 3 – 192 Luiers Maandbox XL

Luiers
€ 49.9549.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.09
lees meer
Pampers Active Baby Dry Maat 3 – 192 Luiers Maandbox XL
baby

Dit kan leiden tot een lekkende luier waardoor je wakker wordt Baby Dry neemt nu nog meer vocht op met tot wel 12 uur bescherming tegen lekken!

Hoe bepaal ik de juiste maat luiers?
Het is heel belangrijk, dat de luier niet te los zit. Een juiste en nauwaansluitende pasvorm vermindert de kans op lekken zeer zeker. Richtlijn bij het kopen van luiers is het gewicht van je baby.

Weggooien
Pampers raadt je als consument aan de vaste ontlasting in het toilet te doen. Rol vervolgens de luier op, plak hem dicht door middel van de kleefstrips en werp hem in de vuilnisbak (restafval).

Veiligheid
Hou je baby met één hand vast terwijl je zijn luier verschoont. Leg luiers, verzorgingsproducten en kleding binnen handbereik. Laat je baby nooit onbewaakt op de luiertafel liggen. Gooi de luier direct na het verschonen weg. Baby’s spelen met de gekste dingen - ook een luier is niet veilig voor de kleine ontdekkers.

Poepluier checken
Twijfel je kleine een poepluier heeft? Vertrouw je jouw reukvermogen nog niet helemaal? trek de zijkant een beetje omhoog om te kijken of je poep ziet (of ruikt).

Eigenschappen
- Extra absorberende zones: haalt nattigheid sneller weg van baby's huidje. Zodat je baby nu een rustige en droge nacht kan beleven van 12 uur
- Baby-GuardTM balsem met aloë: helpt je baby's huidje te beschermen tegen vocht en vuil en houdt het natuurlijk zacht
- Elastisch en flexibel: beweegt mee en blijft op zijn plaats om tot 12 uur lang tegen lekken te beschermen
- Goede sluiting: helpt je kleine zich de hele dag vrijer te bewegen

in winkelwagen
populair products / recent viewed box